23 mei 2007

Jungleboek vakantie

Komende zomer trekken we er weer op uit met de kids.

We gaan op themavakantie naar Retie.
Helemaal in de sfeer van jungleboek spelen, knutselen en ravotten we erop los.

Omdat een goede voorbereiding voor onze vakanties onontbeerlijk is, gaan we ook steeds een bezoek brengen aan het domein waar we overnachten. En dat is wat we afgelopen weekend hebben gedaan. Omdat we zo onder de indruk zijn, willen we dit toch even kwijt. Domein Beverdonk ligt temidden van het groen in Retie. Het gaat om drie vakantiegebouwen met zelfkook waar kleine en grote groepen welkom zijn. De accomodatie is volledig nieuw en slechts sinds enkele weken operationeel.



Wij overnachten in De Waterval, volledig aangepast en toegankelijk! In de verzorgingskamer zijn aanwezig een stalen verpleegster, een verplaatsbaar bad, een liftstoel voor in bad en aangepaste stoelen voor in de douche.
Er zijn 3 verschillende leefruimtes: een dagzaal, een speelzaal en een eetzaal. De keuken is prima uitgerust! Frietjes staan alvast op het programma. En wat echt wel bijzonder is aan dit huisje is de snoezelruimte. Daar gaan we zeker gebruik van maken! Het domein is omringd door grasveldjes waar de kinderen zich onbekommerd kunnen uitleven. En elke morgen zeggen we hallo tegen de ezel en de geiten.

Wil je zelf eens een kijkje nemen? Surf dan zeker naar hun website http://www.domeinbeverdonk.be/. Wij kijken er alvast naar uit!

Geen opmerkingen: