04 december 2006

Startdag "Laat je stem horen" op 9 december 2006


Deze week is het week van personen met een handicap. Daarom gaat VFG, de vereniging van personen met een handicap, van start met een nieuw project.

Via het project "Laat je stem horen" wil VFG personen met een handicap aanzetten om meer te participeren in het beleid en hun stem te laten horen zodat er op ieder beleidsdomein rekening gehouden wordt met hen. Ook na de verkiezingen laten personen met en zonder handicap hun stem horen!

Iedereen kan actief meewerken aan het gemeentelijk gebeuren. Heel wat steden en gemeenten hebben een adviesraad voor personen met een handicap. Zo'n adviesraad geeft het gemeentebestuur raad en advies over die thema's die belangrijk zijn voor personen met een handicap.VFG wil mensen ondersteunen die zin hebben om mee te werken in een gemeentelijke adviesraad. Daarom organiseert VFG een startdag waarop alle geïnteresseerden informatie zullen ontvangen hoe men kan meewerken in een adviesraad. VFG zal ook instaan voor de verdere ondersteuning van deze mensen.

Alle geïnteresseerden zijn welkom op zaterdag 9 december 2006 in zaal "Rupel" van het socialistisch Ziekenfonds De VoorZorg in Antwerpen (Sint Bernardsesteenweg 200, 2020 Antwerpen). De ontvangst is voorzien om 9u30. Rond 11u30 ronden we af en trakteren we de aanwezigen op een glas om de start van dit jaarthema te vieren.

Heb je zin om naar de startdag te komen of wens je meer informatie, stuur me dan een emailtje of een belletje (0475 84 43 74). Op die manier hebben we een beetje zicht op het aantal aanwezigen. Meer informatie is ook te vinden op de website http://www.besteburgemeester.be/

Geen opmerkingen: