13 maart 2007

Vacature: vormingsmedewerker/helpdeskmedewerker BOL-BUDIV

Onze collega's van BOL (budgethoudersvereniging Onafhankelijk Leven) hebben een vacature voor: vormingsmedewerker/helpdeskmedewerker

Algemeen

BOL-BUDIV is een budgethoudersvereniging voor personen met een handicap die PAB willen of hebben. We ijveren ervoor dat mensen met een langdurende behoefte aan assistentie de financiƫle middelen voor assistentie, hulpmiddelen en aanpassingen zelf in handen kunnen krijgen. Hierdoor kunnen ze in eigen beheer - met de graad van zelfstandigheid die ze zelf bepalen - de beperkingen die ze ondervinden in hun sociale integratie als gevolg van een chronische ziekte, handicap of ouderdom compenseren.

BOL doet dit op diverse wijzen.
1) Haar primaire opdracht is het geven van ondersteuning, informatie en advies over het gebruik van het persoonlijke assistentiebudget.
2) BOL verdedigt de belangen van budgethouders- en kandidaat-budgethouders bij de overheid (kabinetten en administraties) en andere betrokken actoren (vakbonden e.a.).

In het kader van uitbreiding van onze diensten gaan wij op zoek naar een full-time medewerker: 19u educatief medewerker en 19u helpdeskmedewerker hulpverlening.

Personen met een handicap worden aangemoedigd zich kandidaat te stellen.

Voorwaarden

a) Diploma hoger onderwijs in sociale wetenschappen of gelijkgestelde ervaring
b) Basiskennis van computer (Windows, Word, e-mail, internet,…).
c) U heeft een rijbewijs B of bent bereid het te behalen.


Meer informatie?

Email naar Koenraad DePauw,
Adres: BOL-BUDIV, kerkstraat 108, 9050 Gentbrugge
Tel: 09\324.38.77.
www.bol-budiv.be

Geen opmerkingen: